Cum Cumpar

Pentru a cumpara produse de pe site-ul nostru, aveti la dispozitie doua modalitati: comanda pe site si comanda telefonica.

Comanda pe site:

Cu ajutorul meniului din stanga, navigati prin cele trei categorii de produse: utilaje apicole, hrana si tratamente pentru albine, produse apicole. Apiluk foloseste un cos de cumparaturi 'virtual'. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, folosind butonul 'Adauga -/+' selectati cantitatea dorita apasand sagetile pentru a creste/scade. Dupa selectarea cantitatii, apasati si butonul Adauga, care va muta produsul selectat in cosul de cumparaturi.Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la magazin si sa selectati alte produse, fie sa treceti la pasul urmator folosind butonul Facturare.

Aici trebuie sa treceti tipul cumparatorului (persoana fizica sau persoana juridica), datele personale si adresa de livrare sau sa specificati daca daoriti sa o ridicati personal de la sediul nostru. Dupa ce ati introdus datele si optiunea de livrare, dati click pe butonul Confirmare comanda.

In ecranul Confirmare comanda veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, datele de facturare, adresa de livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a lansa comanda apasati butonul Trimite.


In momentul in care comanda dvs va fi operata in sistem veti fi contactat de unul dintre consultantii Apiluk, in vederea validarii comenzii si expedierii de produse.

Comanda telefonica

Pentru a comenda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la unul din urmatoarele numere de telefon:


Romtelecom:0256 224 832
Vodafone:0371 041 040
Orange:0744 592 696
Cosmote:0766 592 696

Consultantii nostri va vor acorda consultanta in alegerea produselor si va vor oferi toate informatiile necesare finalizarii comenzii.

Nu exista o valoare minima pentru comanda.